Zalmwraps

Eigen gemaakt zalmwraps.

Zelf gemaakte zalmwraps.(foto: A.K.)

Als ik geen zin heb om uitgebreid te koken maak ik deze heerlijke zalmwraps. Binnen een handomdraai heb je een lekker hapje!

Wat heb je nodig?
– kant-en-klare wraps (6 in een pak)
– 1 bakje Philadephia Bieslook (kan ook een ander merk zijn)
– 200gr gerookte zalm (voorgesneden plakjes)
– rucola
– komkommer smalle reepjes van 2,5cm
– guacamole (optioneel)

Hoe maak je het?
Leg een wrap voor je. Smeer deze in met de Philadelphia bieslook. Nu leg je je overige ingrediënten in het midden en over de breedte van de wrap. Smeer een volle theelepel guacamole uit (optioneel). Leg reepjes zalm neer. Daarop wat rucola en de komkommerreepje. Nu pak je de wrap aan de onderkant en vouwt het over de inhoud. Nu heb je als het ware een halve wrap. Duw de wrap bij de ingredienten goed aan en rol het nu helemaal op. In feite is je wrap nu klaar. Voor de stevigheid kan je de wrap wikkelen in vershoudfolie en dit een half uurtje in de koelkast leggen. Daarna is het wat steviger en klaar om opgegeten te worden!

Tip: snijdt de wrap in stukje van 5 cm en steek er een leuke prikker doorheen. Ideaal voor een feestje!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s