Genomineerd!

NL Award

Het programma ‘Den Haag viert het Koninkrijk‘, waar ik aan heb meegewerkt, is genomineerd voor een NL Award! Gisteren zijn de nominaties bekend gemaakt. Een NL Award is een onderscheiding voor de beste tv- en radioproducties van alle regionale omroepen. Dit jaar zijn er 6 categorieën: nieuws, achtergrond, varia, evenement, documentaire en sociale interactie.

Den Haag viert het Koninkrijk is genomineerd in de categorie Achtergrond. Dit was een 9-delige serie naar de aanloop van de start van de viering van 200 jaar koninkrijk. Een hele mond vol. Elke aflevering had een thema, van Prinsjesdag tot aan koninklijke kostuums, maar ook hoe doet de koning boodschappen en wat waren nou de sappige details van de leden van het koningshuis? Het kwam allemaal aan bod.

Andere genomineerden in deze categorie zijn Omroep Flevoland en Omrop Fryslân. Naast deze nominatie is de omroep nog 4 keer genomineerd. In maart wordt bekend wie er vandoor gaan met de prijs. Tot dan is het fingers crossed! In de tussentijd kan je kijken naar één van de afleveringen waaraan ik heb meegewerkt: Prinsjesdag.


De NL-Awards zijn een initiatief van de Stichting ROOS, om de kwalitatief hoogstaande producties van publieke, regionale omroepen meer onder de aandacht te brengen.

Aartie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s