My life my week #2

Zo het is alweer dinsdag. Wat gaan de dagen soms erg snel. Laten we snel de afgelopen week doornemen.

collage maandag

Maandag

Maandag
Na een druk weekend (zie My life my week #1) was het week tijd voor een rustig dagje redactie. Ik begon mijn dag met twee croissantjes en een frappucchino Cookies & Cream van de Starbucks. Heerlijk! Het is erg rustig op de redactie, dat komt vooral omdat het WK hockey zich hier in Den Haag afspeelt. Omroep West zendt alle wedstrijden live uit. Dus ook redactioneel werk en assistentie is nodig op locatie. Tijdens mijn studie had ik me inschreven bij van die online vacaturebanken. Nu krijg ik van eentje bijna elke dag een mail met vacature-alert. Volgens de zoekmachine komen de vacatures voor 80% overeen met de door mij ingevulde gegevens. Voor degene die het niet weet, ik werk in de media. Een greep uit de 80%-lijst: onderzoeksarts, kinderarts in Duitsland, anesthesist in Duitsland, specialist ouderengeneeskunde…en ga zo maar door. Ik lach me rot! En ik vraag me ook echt af op basis van welke gegevens ik deze selectie krijg haha. In de avond wordt mijn scooter nog even gemaakt, de accu was al een tijdje leeg. Maar nu doet hij het weer!

Dinsdag
Een dag dat ik vrij ben. Om 9.00 uur is het tijd voor mijn dansles. Daarna ga ik richting huis. Verder doe ik eerlijk gezegd niet veel. Ik ruim thuis op, surf een beetje op internet en lees een boekje. Geen bijzondere dingen vandaag. Ook wel lekker.

Woensdag
Een lange dag voor mij. Omdat wij het WK hockey live uitzenden en er op donderdag wedstrijden zijn was het niet mogelijk om donderdag uitzendingen op te nemen. Vandaag is een rustdag, dus geen wedstrijden. Nadat ik al het redactiewerk had voorbereid, gingen we om 19.00 uur de opnames is. Na de opnames deed ik nog wat redactiewerk. Uiteindelijk ging ik om 22.30 uur richting huis.

collage donderdag

Donderdag

Donderdag
Weer een dag op de redactie. Nu om wat nieuwe vormgeving te testen. Soms werkt niet alles zoals het hoort te werken, maar gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt! Het regende hard. Wat had ik toch een medelijden met de man die bij ons op werk de ramen kwam zemen…in de stromende regen. Via de blog van Anna Solveig kocht ik voor een koopje wat make-up.

Vrijdag
Wat ben ik lang niet naar de Haagse Markt geweest. Mijn tante appte mij of ik thuis was en of ik plannen had. Zij wilde langskomen maar ging eerst naar de Haagse Markt. Aangezien ik toch thuis was en geen plannen had, kon ik mee. Dus liepen we met ons drietjes (mijn nichtje erbij) over de markt. Zij hadden wat stofjes nodig en ik eigenlijk niks. Maar ik heb wel een boel fruit ingeslagen! Wat is het goedkoop daar zeg!

collage zaterdag

Zaterdag

 

Zaterdag
Wat is het mooi weer vandaag! Echt zomer. Mijn zusje en ik besloten laat in de middag naar Ikea te gaan. Ik had echt een paar spullen nodig en dacht, het is mooi weer, iedereen zal lekker op het strand liggen, dus zal de Ikea niet druk zijn. En ja hoor, geen zeikende mensen, lekker overal makkelijk bij. En ja als je naar de Ikea gaat kom je altijd thuis met spullen niet je eigenlijk niet nodig hebt. Zo kwam ik thuis met een super leuke houten tuinstoel met voetenbankje. Nu heb ik geen tuin maar een balkon, maar hij staat leuk!

 

collage zondag

Zondag

Zondag
Een drukke dag. Elke zondag loop ik een rondje Zuiderpark met mijn loopmaatje Farida. Samen met mijn zusje zijn we bezig geweest met mijn komende henna design lijn. Wat is het leuk om je voor te bereiden op dat wat komen gaat! Spannend! We probeerden ook een nieuw recept, watermeloen met munt. Een echte aanrader!

Tot volgende week!

Handtekening Aartie

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s