My life my week #13

Hello Monday

Zo daar ben ik weer. Na een paar weken van afwezigheid ben ik weer terug met een My life my week. Omdat ik er nog moet in komen heb ik deze week geen foto’s. Het was namelijk een beetje een drukke week. Vooral in mijn hoofd.

Maandag
Het is alweer de tweede week na de vakantie. Het lijkt alsof ik niet ben weggeweest. Hoe lang je ook op vakantie gaat, het is toch altijd fijn als je weer in je eigen vertrouwde omgeving bent. Na mijn werk ben ik richting Paul Krugerlaan gereden. Hier vindt je namelijk alle Indiase en Surinaamse zaken. Ik had me bedacht dat ik voor Diwali (23 oktober aanstaande) al spullen zou halen. Ik wil namelijk niet op het allerlaatste moment nog gaan inkopen. Dus heb ik wat diya’s, wierook en Diwali-versieringen gehaald.

Dinsdag
Mijn vrije dag! Om mijn hoofd te legen en om nog in de ritme van het lopen (in Canada) te blijven ben ik naar de sportschool geweest. Even een uurtje op de loopband. Heerlijk. Voor mijn vakantie was ik gestart met hardlopen. Dit deed ik het Zuiderpark, vlak achter bij mij. Maar omdat het vandaag zo slecht weer was, ben ik maar de sportschool ingedoken. In de regen rennen is niks voor mij. Ook ging ik even lang Zara. In Tilburg had ik een mooie jas gezien. Alleen was die een maat te groot. Dus hop, naar het centrum dacht ik. Helaas hadden ze hem hier ook niet, en online is hij niet in de kleur te bestellen die ik wil. Balen!

Woensdag
Vandaag weer aan de slag op de redactie. Gelukkig gaat het vlot. Veel bijzonders is er niet gebeurt. Met een collega zou ik eigenlijk koekjes bakken voor Diwali, maar dat ging niet meer door. Dus ben ik thuis verder aan de slag geweest met het maken van Diwali kaarten. En ze zijn mooi geworden!

Donderdag
Opnamedag! Na de opnames ben ik weer richting sportschool gegaan. Het is de bedoeling dat ik minstens 3x in de week ga sporten. Als ik om de dag ga, dan is dat wel vol te houden. Vandaag dus dag 2!

Vrijdag
In de ochtend heb ik thuis schoongemaakt. Beetje afstoffen, stofzuigen, afwassen, je kent het wel. ’s Middags ben ik richting Partyzz gegaan. Voor Diwali hebben we een kleine samenwerking. Ik bracht vandaag de kaarten en onderborden langs die ik heb gemaakt. Vandaag heb ik geen auto dus ben ik met de tram gegaan. Tegen de tijd dat ik naar huis ging was er een ongeluk gebeurd en reed er geen tram meer. Wat een pech. Dat betekende dus 40 min naar huis lopen. Weer een training erbij.

Zaterdag
Vandaag lekker vroeg opgestaan. Mijn kathak guru, Hariji, is weer in het land! Dat betekent: lessen. Van 10.00 tot 11.45 uur hebben we gedanst. Wat was dat weer lekker. Volgende week weer. ’s Middag bracht ik was decoratiespullen langs bij mijn nichtje. Vanavond geeft zij haar verjaardags-/afstudeerfeestje. Gezellig! Maar eerst zijn we met een clubje van 5 sushi wezen eten. Daarna gingen we door naar het feestje. Samen met mijn zusje hebben we bij een paar meisjes leuke henna versieringen aangebracht. Het was erg gezellig!

Zondag
Zo, ik lag gister pas 02.00 uur in bed. Voor mij is dat best laat. En helemaal als je over je slaap heen bent. Probeer dan maar in slaap te vallen. Mijn zusje is ook blijven logeren. Nadat we wakker zijn geworden, zijn we boodschappen gaan halen. Want ik had ook bijna niks in huis. Ik heb wat American pancakes gemaakt en eigenlijk hebben we verder niet veel gedaan. Nadat ze weer richting huis is gegaan ben ik aan de slag geweest met artikelen. Soms is het lastig om onderwerpen te bedenken. Gelukkig heb ik voor komende week al wel wat ideetjes. Suggesties zijn natuurlijk altijd welkom!

Volgende week heb ik weer een nieuwe My life my week, maar dan met foto’s! Dat beloof ik!

Handtekening Aartie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s