[Inspiratie] Dit is wat je moet weten over het leven

4bmtk20z6yo-chris-lawton

Soms zit het niet mee in het leven. Je voelt je moe en een beetje depressief. Voor jou lijkt het alsof je de enige op de wereld bent die zich ellendig voelt. Maar geloof me, je bent echt niet de enige. Het leven is voor velen kort, soms té kort. Om je toch nog even met beide benen op de grond te zetten, heb ik 5 puntjes onder elkaar gezet die er toe doen.

Het leven gaat gewoon verder. Met of zonder jou. De zon zal blijven schijnen, de vervelende brug zal altijd openstaan, en die lekkere cakejes die worden ook altijd klaargemaakt en opgegeten. Dus waarom zou je je leven ‘in de wacht’ gooien?

Jij bent degene die verantwoordelijk is voor je eigen leven. Soms is het makkelijk om bepaalde problemen af te schuiven op iemand anders. Of net te doen alsof die problemen er helemaal niet zijn. Goed voor jezelf zorgen is jouw verantwoordelijkheid. Jij moet ervoor zorgen dat je problemen opgelost worden. Jij bent verantwoordelijk voor je gezondheid, voor je carrière, voor je relaties.

Karma. Ik ben echt fan van karma. Geloof me wanneer ik zeg dat wanneer je verkeerd bezig bent, je dit geheid terugkrijgt op je bordje. Dus behandel iedereen met respect. Niet iedereen zal je goede bedoelingen accepteren. Maar hey, dat is het leven.

Je kunt niet met iedereen vriendjes zijn. Hoe graag je ook vrienden wilt zijn met een bepaald persoon. Soms gaat dit gewoon niet. Je kunt niet je vriendschap opdringen aan iemand. Dit zal alleen maar tegen je werken.

Het zijn de kleine dingen in het leven die er toe doen. Een kopje koffie zetten voor je geliefde, in de bus opstaan voor een oudere, of zelf een klein complimentje naar je collega toe. Deze kleine dingen maken het leven een stuk leuker.

Wat doe jij om je leven een stuk leuker te maken?

Vond je mijn post interessant? Schrijf je dan in voor de notificaties en mis geen enkele post!

Aartie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s